top of page
II kongres HR drustva za bubreg x 13.png

Poštovani i dragi kolegice i kolege,
dragi prijatelji

Osobita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na 2. kongres Hrvatskog društva za bubreg, HLZ, koji organiziramo u suradnji s Hrvatskom udrugom nefroloških medicinskih sestara i tehničara od 12. do 14.4.2024. godine u Osijeku.


Stalni napredak nefrologije, ali i ostalih struka koje skrbe o bolesnicima s bubrežnim bolestima zahtijeva trajno ulaganje u edukaciju svih sudionika u procesu liječenja. Kongres pruža priliku da razmijenite iskustva s vodećim stručnjacima, odmaknite se od vaše dnevne rutine, družite se s kolegama i usvojite novosti koje će vas još više motivirati za rad.


Kongres je prilika da kroz cjeline organizirane iz područja nefrologije, hemodijalize, peritonejske dijalize i transplantacije bubrega ne budete samo pasivni sudionici, već da iznesete vlastite stavove i iskustva te aktivno sudjelujete u raspravama.
Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem i prikazom svog rada doprinesete uspjehu II. kongresa Hrvatskog društva za bubreg.

 

Na kongresu će posebna cjelina biti posvećena studentskim radovima i radovima mladih nefrologa, pa posebno pozivamo mlade kolegice i kolege kao i studente da nam se pridruže u stručnom programu. 


Želite prošetati starom tvrđavom, a onda u istoj toj tvrđavi popiti kavu, ili ste možda više tip za prirodu, pa vam je draže prošetati uz obalu rijeke promatrajući veslačice i veslače, u Osijeku ste na pravoj adresi. Grad u kojemu su svi "lege" nudi pregršt zanimljivosti i srdačnu dobrodošlicu svakome gostu.


Radujemo se što ćete svojim dolaskom učiniti ovaj naš skup vrjednijim.

 

Vidimo se uskoro u Osijeku!

prof. dr. sc. Nikolina Bašić Jukić, predsjednica Hrvatskog društva za bubreg HLZ-a

NBJ POTPIS.png
bottom of page