top of page
II kongres HR drustva za bubreg x 13.png
OSIJEK OKVIR - 1 osijek.png

DOBRODOŠLI U OSIJEK - DOMAĆINA 2. KONGRESA HRVATSKOG DRUŠTVA ZA BUBREG!

 

Osijek, živahni grad smješten na istoku Hrvatske, čeka vas s otvorenim rukama i bogatom kulturnom baštinom. Dok sudjelujete u našem kongresu, imajte na umu da Osijek nudi mnoštvo atrakcija koje vrijedi istražiti.

 

Osječka tvrđava, impozantan kulturni spomenik koji datira iz 18. stoljeća, često se ističe kao simbol grada. Prošećite kroz njene stare zidine i osjetite duh prošlosti dok istražujete muzeje i galerije unutar tvrđave.

 

Za ljubitelje prirode, Park prirode Kopački rit nudi nevjerojatan doživljaj divljine i obilje ptica, biljaka i životinja koje se mogu promatrati u njihovom prirodnom staništu. Brodski izleti i vožnje biciklom su popularne aktivnosti koje vam omogućuju istraživanje ove prekrasne prirodne oaze.

 

Kulturni život Osijeka također je živopisan. Gradski muzej Osijek nudi fascinantan uvid u povijest grada i regije, dok Hrvatsko narodno kazalište Osijek redovito nudi izvanredne predstave, koncerte i ostale kulturne događaje.

 

Naravno, nema posjete Osijeku bez degustacije lokalnih specijaliteta. Okušajte se u tradicionalnoj slavonskoj kuhinji u jednom od brojnih restorana diljem grada i uživajte u jelima poput kulena, fiš paprikaša ili čuvenih slavonskih kobasica.

 

Uživajte u Osijeku, gradu koji spaja bogatu povijest, prekrasnu prirodu i srdačne ljude, dok sudjelujete u 2. kongresu Hrvatskog društva za bubreg.


 

HOTEL OSIJEK

 

Hotel Osijek je prestižni hotel smješten u samom srcu grada Osijeka, nudeći udoban smještaj i vrhunsku uslugu svojim gostima. Sobe su elegantno uređene i opremljene svim modernim pogodnostima kako bi vaš boravak bio što ugodniji. 

 

Gosti hotela mogu uživati u raznovrsnim sadržajima, uključujući restoran, bar, fitness centar i spa centar. S centralnom lokacijom i vrhunskom uslugom, Hotel Osijek pruža idealan smještajni doživljaj za sudionike 2. kongresa Hrvatskog društva za bubreg.


Za smještaj kontaktirajte na putem info@nefro.hr

bottom of page